2024. április 13., szombat - Ida napja
www.zenia.hu
zenia at zenia dot hu
Plasma Pen
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátran

E-mail: zenia at zenia dot hu

Tel: 06 (20) 252-6372

Plazma Pen

Bőrmegújítás ,ránctalanítás, bőrfeszesítés sebészeti beavatkozás nélkül!

A Plazma Pen jelenleg a leginnovatívabb bőrfiatalító, illetve bőrfeszesítő eljárás, mely látványos a ráncok, a hegek ,striák és a pigmentfoltok hatékony korrigálásában.

Már kozmetikánkban is igénybe vehető a Plazma Pen kezelés, mely eredményes megoldást nyújt akár már egyetlen alkalommal, vagy komolyabb  bőrproblémák esetén kúraszerűen alkalmazva.

 

A kezelés menete:

A  készülék a levegőben meglévő gázok ionizálásával a bőr és a készülék vége között produkálja a 4. halmazállapotot - plazmaállapot -, ennek következményeként elektromos ív jön létre, amely a bőrrel találkozva vaporizálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, illetve hőterhelése nélkül. Az eljárás területén kérgesedés jön létre, amely pici barnás pöttyök formájában észlelhető.

A gyógyulási idő 7-10 nap, ezalatt regenerálódik a kezelt terület felülete és alatta új, feszes bőr jön létre. A kezelés időtartama területtől függően 30-50 perc, amely után az eredmény kb. 2 éven át megmarad, az elért minőség  gyakorlatilag csak a bőr természetes öregedésével múlik el. Az alapkezelés után 30 nap múlva javító -  korrekciós  kezelésre lehet szükség .

A szokásos plasztikai műtétekkel ellentétben - ahol vágás, varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához - a Plazma Pen kezeléseknél az eredmény szinte azonnal látható és csak néhánynapos felépülési időre kell számítanunk.

Az eljárás az arc több részén is alkalmazható, hatása azonnal látható, csak a pörkök leesésére kell várni 5-7 napot. A szem körüli területen is azonnal feszesíti és megemeli a bőrt, hosszan tartó (kb. 2 év), gyors eredményt érhetünk el, melynek hatására drámaian csökken a bőr, (pl. csuklyás szemhéjak esetében) megereszkedése, bőrfeleslege. 

 

PlazmaPen kezelés az alábbi problémák korrigálására alkalmazható:

- konkrét ráncok eltüntetése

- felső szemhéj megereszkedése

- szemöldök közötti ráncok

- orr-ajak közötti redő

- száj körüli cigaretta-ráncok

- felső ajkak feszesítése

- homlok ráncai - függőleges és vízszintes

- megereszkedések arcon, nyakon

- toka feszesítése

- táskák a szem körül

- szarkalábak

- striák; a test bármely területén

- bőrmegereszkedések (pl. comb, has, felkar belső részén, térd felett)

- pigmentfoltok eltávolítása

- fibrómák eltávolítása

 

Bőrtől, megereszkedéstől függően 1(-3) alkalom alatt érhető el a kívánt hatás. A kezelések előtt a kezelendő területet érzéstelenítjük. Közvetlenül a kezelés után bőrpírra számíthatunk. 1-2 napig még duzzanat kialakulhat, 7-10 nap múlva a felszínen kialakult varrasodás eltűnik, a gyógyulási folyamat befejeződik. Enyhe bőrpír még tapasztalható a kezelés után kb. 3 hétig, 6 hétig.

 

Utókezelés:

A területet 2-3 napig Aloe Vera géllel, utókezelő krémmel. 2-3 nap után Bepanthen kenőccsel (kék színű) naponta 2-3-szor kenni, mely ápolja a varras felületet.

Kerülje el a fertőzésveszélyes helyzeteket!

Tilos a szolárium használata!

 

Kiknek nem javasolt a kezelés:

- Lidokain érzékenység esetén

- pacemaker esetén

- terhesség/szoptatás alatt

- rákos megbetegedés esetén

- gyulladt bőrfelületen

- fertőző betegség esetén

- lázas állapot esetén

 

Árak:

Szemöldök közötti ráncok : 30.000 Ft

Felső szemhéj:; 65.000 Ft

Szem alatti táskák:; 65.000 Ft

Szarkalábak:; 30.000 Ft

Homlok függőleges - vízszintes ráncai :  35.000 Ft

Orr-ajak barázdák, ajak feletti ráncok:  30. 000 Ft

Marionett ránc:; 35.000 Ft

Egyéb területek: megegyezés szerint