2022. június 26., vasárnap - János napja
www.zenia.hu
PIGMENTFOLT
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátranPIGMENTFOLTHALVÁNYÍTÁS

VÉGLEGES PIGMENTHALVÁNYÍTÁS
PIGMENTEK ÉS MÁJFOLTOK VÉGLEGES, TÖKÉLETES ELHALVÁNYÍTÁSA

GUTI ENIKŐ KOZMETIKUS MESTERNÉL; 0620/252 6372

A kozmetikai gyakorlatban számtalan alkalommal látni pigmentfoltokat (szeplo, öregségi-, terhességi-, anti-bébi májfolt), diatermia, epiláció, lézerkezelés és akne gyógyulás utáni pigmentációt.

VÉGRE VAN VÉGLEGES MEGOLDÁS!

10 ÉVE A GYAKORLATBAN IS KIPRÓBÁLT!

Akik a kezelést kúraszeruen és pontos technikával alkalmazták megszabadultak ettol a kozmetikai problémától, nincs szükség fényvédo készítményekre A KEZELT TERÜLETEKEN, akár natúr borrel napozhatunk, szoláriumozhatunk akár fogamzásgátló tabletta szedése mellett is.

A 100%-os siker feltétele a pontos felhasználás elsajátítása, melyet referencia-üzletünkben van módunkban bemutatni. Garanciát csak így vállalhatunk a sikerért.

Ma Magyarországon csak a Zenia Bay kft-n keresztül lehet hozzájutni, borgyógyászoknak, kozmetikus kollégáknak vagy arra rászorulóknak. A krém nem receptköteles, nem tartalmaz higanyt vagy más, mérgezo illetve allergizáló anyagot.

Azonban azok is hozzájuthatnak email-rendeléssel akik nem tudják felkeresni szalonunkat.

Kedves érdeklodok!

Már egész évben lehet pigmentfoltot halványítani az új halványítókrémmel!

Üdvözlettel, Guti Eniko

Az alábbi példa még nem befejezett állapotot tükröz:

Eredeti állapot
    Egy hónap múlva

egy hét múlva

HALVÁNYÍTÓKRÉM HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA

HATÁSMEHANIZMUSA

AZ EDDIG HASZNÁLATBAN LÁÉVO HALVÁNYÍTÓKRÉMEK IGEN EROS KEMIKÁLIÁK, TÖBBNYIRE ALLERGÉNEK,--  A  PIGMENTÁLÓDOTT HÁMRÉTEGET LEHÁMLASZTOTTÁK, VAGY A KÉPZODÖTT PIGMENTSZEMCSÉKET KIHALVÁNYÍTOTTÁK.

EZÉRT AZ ELSO NAPOZÁSSAL  ISMÉT KIÚJJULTAK A FOLTOK, FÉNYVÉDO KRÉMMEL, ALAPOZÓVAL ÁLLANDÓAN KELLETT KENNI ENNEK KIVÉDÉSÉRE.

A ZENIA ÁLTAL FORGALMAZOTT AMERIKAI KÉSZÍTMÉNY HYDROKINONT ÉS MÁS ÖSSZETEVOKET TARTALMAZÓ, NÖVÉNYI ALAPÚ, ANTIALLERGÉN KRÉM, HAZÁJÁBAN RECEPT NÉLKÜL HOZZÁJUTHATÓ.

APIGMENTTERMELO SEJTEK HIBÁS PROGRAMOZOTTSÁGÁT IGAZÍTJA VISSZA NORMÁL SZINTRE. ÍGY NEM LESZ VILÁGOSABB SEM, MINT A TERMÉSZETES, ÁLTALÁNOS ALAPBORSZÍN.

15 ÉVE HASZNMÁLJUK NAGY SIKERREL MAGYARORSZÁGON, EZ IDO ALATT ALLERGIÁS REAKCIÓ SENKIN NEM JELENTKEZETT.

AKI A HASZNÁLATI JAVALLATOT BETARTOTTA, MARADÉKTALANUL ÉS VÉGLEGESEN MEGSZABADULT FOLTJAITÓL A KEZELT TERÜLETEN. NEM KELL VÉDENI EXTRA FÉNYVÉDOKKEL, ALAPOZÓKKAL  EZT A TERÜLETET, CSAK HA INTENZÍV NAPSUGÁRZÁSNAK VAN HOSSZASAN KITÉVE,--AZ ÁLTALÁNOSAN NAPOZÁSNÁL MEGSZOKOTT NAPTEJEKKEL.

TERMÉSZETESEN AZ ARRA HAJLAMOS SZEMÉLYEKNÉL AKÁR MÁR ÉVEKKEL KÉSOBB IS, MÁS, ÚJ HELYEN, AHOL KIALAKULHAT MÁJFOLT / így jártam mint kozmetikus magam is /, EZÉRT EZEKET AZ ÚJ FELÜLETEKET KELL KIKEZELNI.

ELLENJAVALLATOK

--TILOS! ; TERHESSÉG, SZOPTATÁS IDEJE ALATT ALKALMAZNI / egyébként is hatástalan a magas ösztrogén hormonszint miatt/

--TILOS! ; ALLERGIÁS BETEGSÉGEKBEN KEZELÉS ALATT ÁLLÓKNAK ALKALMAZNI

--NEM AJÁNLOTT SZOLÁRIUM, NAPOZÁS ALATT, ILLETVE 1 HÉTIG UTÁNA

--TILOS SAVAS HÁMLASZTÁS, MIKRODERMABRÁZIÓ KEZELÉSI KÚRÁK ALATT, ILLETVE UTÁNA 1 HÓNAPIG

--NEM CÉLSZERU  NAPKÖZBEN SMINK ALATT, VAGY NAPFÉNYEN  ALKALMAZNI, TEKINTVE,  HOGY VASTAG, VIASZOS KRÉM.

--A NAPSUGÁRZÁS HATÁSÁRA EROS BORPÍR, BORIRRITÁCIÓ  KELETKEZIK!

KEZELÉSI IDŐ

--A KÉSZÍTMÉNY HATÁSA A NAPONTA ÖSSZEGZODO HATÓANYAGMENNYISÉGEN ALAPSZIK. EZÉRT HA ELKEZDTÜK EGY TERÜLET KIHALVÁNYÍTÁSÁT, MINDEN NAP KELL KRÉMEZNI,AMÍG A FOLT TELJESEN EL NEM TUNIK. EZ MINIMUM 2 HETET VEHET IGÉNYBE, MAXIMUM 4 HETET.

--NAPONTA MINIMUM 2 ÓRÁT, MAXIMUM 6 ÓRÁT LEHET A  BORFELÜLETEN.

--CÉLSZERU OTTHON, AKÁR NAPKÖZBEN  IS KEZELNI.

--ÉJSZAKÁRA IS  FELKENHETO, DE AZ ÁGYNEMU SOKAT LETÖRÖLHET BELOLE

--LEHET GYORSÍTANI  A HALVÁNYÍTÓ FOLYAMATOT, HA A FELKENÉS UTÁN 2 ÓRÁVAL A KÉPZODÖTT VÉKONY VIASZRÉTEGET PAPÍRKENDOVEL ÓVATOSAN DÖRZSÖLVE LEPERGETJÜK ÉS ÚJ ADAGOT VISZÜNK FEL RÁ.

 BOR ELOKÉSZÍTÉSE

--CÉLSZERU FOTÓT KÉSZÍTENI AZ ELSO ALKALOM ELOTT, MAJD HETENTE, AZONOS HÁTTÉR ELOTT ÉS VILÁGÍTÁSNÁL, HOGY ÖNMAGA IS KÖVETHESSE A FOLYAMATOT

--KOZMETIKUSNÁL, VAGY OTTHON SZEMCSÉS BORRADÍRRAL MINDEN HÉTEN 1 ALKALOMMAL ALAPOSAN LETISZTÍTANI  A BORT

--A KRÉM FELKENÉSE ELOTT AZ ARCOT SZAPPANNAL MEGMOSNI, ALAPOSAN LEÖBLÍTENI, SZÁRAZRA KELL TÖRÖLNI,  ÉS  SEMMIFÉLE KRÉMET, VAGY ANYAGOT NEM SZABAD RÁKENNI.

REAKCIÓ

--1-2 NAPPALAZ ELSO KEZELÉS UTÁN A KEZELT FELÜLETEN BORPÍR, ENYHE BORMELEGEDÉS ÉSZLELHETO. EZ NEM ALLERGIA,  CSAK A BOR BIOLÓGIAI REAKCIÓJÁNAK A JELE. A KÚRA IDEJE ALATT CSÖKKENHET ENNEK INTENZITÁSA.

KEZELÉSI FELÜLET

A BORREAKCIÓ MIATT TELJES ARC EGYSZERRE NEM KEZELHETO. KI KELL VÁLASZTANI  A LEGFOLTOSABB TERÜLETET, /maximum két gyermektenyérnyi felület egyszerre/,  AZT KÚRA ALÁ VENNI. HA EZEN A TERÜLETEN MÁR KIKEZELTÜK A FOLTOKAT, LEHET AZONNAL ÚJABB TERÜLETET KEZELÉSBE VENNI

UTÓKEZELÉS

--A NAPI KEZELÉSI ÓRÁK LETELTE UTÁN PAPÍRKENDOVEL ÓVATOSAN DÖRZSÖLVE /célszeru szemetes edény felett/, LEPERGETJÜK A MEGSZÁRADT VIASZRÉTEGET.

--FOLYÉKONY SZAPPANNAL ALAPOSAN LEMOSSUK, LEÖBLÍTJÜK, SZÁRAZRA TÖRÖLJÜK

--EZUTÁN HIDRATÁLÓ KRÉMMEL, VAGY EGYÉBKÉNT HASZNÁLATOS ARCKRÉMÜNKKEL BEKENHETJÜK.

--A KELETKEZETT BORPÍR MIATT BÁTRAN ALAPOZZUNK, SMINKELJÜNK NAPKÖZBEN. SZABADIDONKBEN ISMÉT KEZELJÜK, HA LEGALÁBB 2 ÓRÁT FENT TUDJUK TARTANI EGYHUZAMBAN

ADDÍG KELL A KÚRÁT FOLYTATNI, AMÍG A FOLT HALVÁNYAN MÉG LÁTHATÓ, + MÉG 2 NAP.

SOK SIKERT ÉS VÉGLEGES MÁJFOLTMENTESSÉGET KÍVÁNOK;


BÁRMILYEN KÉRDÉSÜKKEL FORDULJANAK BIZALOMMAL ZENIA VEZETOKOZMETIKUSÁHOZ,GUTI ENIKOHÖZ A 0620 / 252 6372 MOBILSZÁMON ELÉRHETO VAGYOK A HÉT MINDEN MUNKANAPJÁN. ÍRHATNAK A ZENIA@ZENIA.HU EMAIL CÍMRE IS


/AZ ILYEN VOLT, …ILYEN LETT FOTÓKAT IS SZÍVESEN LÁTJUK/

 

MEGRENDELÉS

Kérem adja meg nevét, pontos postacímét emailben, a www.zenia.hu címre,

regisztráljuk, mint megrendelést, majd 10 napon belül  küldünk 1 adag /3 dkg/ krémet, a pontos használati útmutatóval együtt

Ára; 10000 Ft, + postaköltség /kb.2300 Ft./


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MÉRT NEM LESZ EGY MAGYAR LÁNY SOHA NÉGER BARNA?

MÉRT ÖREGÍT A SZOLÁRIUM?

A bor barnulásának, pigmentálódásának biológiája; Minden ember borében,-legyen az europid, vagy afro,- ugyanannyi pigmenttermelo sejtecske van! Fény hatására egy enzim fokozottan termelodik, mely melanin képzodést indít be a sejtekben. Ezek a melaninszemcsék, mint napernyok nyílnak ki és terítik be a boralját gátként védve a nagyenergiájú fény sejtkárosító hatásaival szemben. Azonban az már genetikailag kódolt, hogy melyik embertípusban mennyi enzim termelodhet maximálisan! Ezért egy európai hiába szoláriumozik állandóan, soha nem lesz afro-barna.

Azonban a szervezetnek ez az enzimtermelés, mint biokémiai folyamat,- meghatározott reakcióidejébe és fokozott energiafelhasználásába kerül. Ha valaki igen gyakori, intenzív fényingernek teszi ki a borét, leég, felhólyagosodik, illetve hosszú távon bár lényegesen sötétebb lesz, mint eredeti színe. Visszafordíthatalanul károsul, mert az energiát a sejtek megújulása, tökéletes újraképzodése kárára rabolja el.ÉS GYORSAN, RONDÁN MEGÖREGSZIK!

MI OKOZZA AZ ARCUNKON A FOLTOS BARNASÁGOT; MÁJFOLTOSODÁST;?

MÉRT BARNULNAK MEG AZ ELVAKART PATTANÁSOK, VAGY MÁS SEBZÉSEK HELYEI?

Külso és belso melanin-aktivációs okok; Minden olyan helyen, ahol a boralja vészesen kitakarttá válik, a szervezet igyekszik a fény károsodást kivédeni, tehát megkezdi a ;; napernyok;; kibontását. Páncél helyett napernyo.

Más , a szervezetünkben zajló biokémiai folyamat is fokozott pigmenttermelést ingerel.Azért foltokban és pont ott, ahol épp az adott pillanatban a legtöbb, legmerolegesebb sugárzás éri.

Bizonyos gyógyszerek szedése a terhesség, szoptatás, antibébi tabletta szedés alatt magas ösztrogénszint, de nemcsak szoptatáskor normálisan magas, hanem stressz hatására extrém mennyiségben termelodo prolaktinszint is.

MÉRT ÚJÚLNAK KI A MÁR KEZELT ÉS ELHAVÁNYULT FOLTOK?

Sejtmemória blokkolás; Mert a pigmentsejtek emlékeznek! Programjuk átállítódottállandó fényreakcióra, akkor is, ha nincs trauma, csak napsütés. A hibás program dekódolására eddig nem volt módszer.

Az eddig gyakorlatban lévo pigmentfoltkészítmények a bor drasztikus hámlasztásán, vagy a borben felhalmozódott melanin /pigmentszemcsék/ halványításán alapulnak. Ez a probléma okát nem tudja megszüntetni, csak átmenetileg csökkenti a tüneteket.Ezért fontos az állandó fényvédelem egész évben, különösen a napfényes idoszakban.

MÉRT JOBB A ZENIA KÉSZÍTMÉNYE, MINT A TÖBBI MÓDSZER?

A ZENIA kozmetika által forgalmazott készítmény nem tartalmaz mérgezo, vagy allergizáló kemikáliákat. Az USA szigorú drogtörvényei alapján bevizsgált készítmény szabadon, recept nélkül megvásárolható hazájában, bármely drogériában,-mert veszélytelen használata.

A növényi hatóanyagú készítmény biokémiai úton hat! Képes a sejtek hibás emlékezetét az eredeti, helyes reakciókészségre visszaállítani! Ezért a befejezett kezelés után végleges az eredmény! Ott, azon a területen,ahol teljesen végbement a kezelés, soha többé nem pigmentálódik fokozottan a bor. A kezelt területeken kívül azonban újabb foltok keletkezhetnek,fényvédelem nélkül, mivel az adott személy szervezete hajlamos erre a kozmetikai hiba képzésére.

Fontos tudni azonban,hogy a hatóanyagnak fel kell halmozódnia /akkumulálódnia/ a borben, mert csak egy bizonyos telítettségben fejti ki maximálisan a hatását.

Tehát egyetlen napot sem hagyhatunk ki, minimum 3-5 órát kell a folton hagyni, amíg az el nem tunik teljesen. Ez 1-4 hetet is jelenthet, attól függoen, milyen régi vagy sötét a folt. Mintegy rétegekben hántja le az évek során újra és újra felrakódott pigmentrétegeket.


Terhességemet hormonális kezeléssel támogatták, így már közben és a szülés után is szinte az egész arcom sötét rozsdabarna májfoltos lett. Fél év után csak 20%-ban halványult, így kétségbeesve kerestem szakmámban és borgyógyászatokon is megoldást. Az európai piacon negyvenkét-féle készítményt és technikát kipróbáltam, a növényi halványítóktól a fényvédo alapozókon keresztül az AHA hámlasztó-kúrákig. Részleges javulást tapasztaltam, azonban csak átmenetileg. Egy órát sem lehettem fényvédo alapozó nélkül a szabadban, mert újra teljes „szépségükben„ kivirultak a foltok.

Hasonló beszámolókat kaptam vendégkörömben errol a problémáról. 5 évvel ezelott a véletlen segített hozzá a megoldáshoz. Amerikában élo kliensem, akinek homlokán korábban folt jelent meg, egy alkalommal anélkül jelent meg kozmetikámban. Kérdésemre bemutatta azt a krémet, amellyel ezt az átüto sikert elérte. Kísérleti alanyként 4 vendégemmel együtt használtuk a készítményt, különbözo technikákkal. Az így nyert tapasztalataim alapján ma már minden rászorulónak biztonsággal segíteni tudok a kívánt hatás elérésében.

Guti Enikő kozmetikus mester