2024. április 25., csütörtök - Márk napja
www.zenia.hu
zenia at zenia dot hu
KOZMETIKA
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátran

E-mail: zenia at zenia dot hu

Tel: 06 (20) 252-6372

Férfikozmetika

Téves elképzelés, hogy a férfiak bőrének nincs szüksége kozmetikai kezelésre. Negatív társadalmi előítéletekkel támasztanak a magyar férfiak, holott a régi és nyugati társadalmakban az üzletembereknek is fontos volt a szellemileg és fizikailag potens állapot megőrzése. A férfiak bőre ugyanolyan, mint a nőké, sokszor a borotvált területeken a szőrtüszőgyulladás miatt még érzékenyebb is lehet. Munkájuk gyakran szabadban, vagy extrém körülmények között történik. A szemek körül, a homlokon erősen ráncosodik, ráadásul kevesebb zsírpárnájuk van, mint a nőknek, így a támasztószövetekig berágódnak a redők.

A férfiak arckezelését testreszabottan, kíméletesen, izolált körülmények között végezzük a kozmetikában. Csak naturális dekorációs elemeket használhatunk, például ősz szemöldökök és szempillák enyhe matt festése, vagy a kezelés után az arc mattítása.

Számukra is fontosak a háziápoló szerek, melyek természetes, vagy férfi-illattal készültek.

Nemcsak a bőr tisztítására lehet kozmetikát igénybe venni, hanem tápanyagdús relaxáló masszázsra, stresszoldásra is.

Európában újból előtérbe került az a régi keleti szokás, hogy a karokat, hónaljat mellet, hátat szőrtelenítik. Ez elsősorban egészségügyi és nem esztétikai szempont volt, manapság ez a trend megfordult.

Minden érdeklődő férfivendégnek telefonon, e-mailben, vagy személyesen is négyszemközti konzultációt biztosítunk.