2021. május 18., kedd - Erik napja
www.zenia.hu
HYAMATRIX
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátranHYAMATRIX

 

BŐRFIATALÍTÁS HYALURONNAL


HYAMATRIX=HYALURONMATRIXBAN

A Hyamatrix kozmetológiai kezelés az űrtechnológia legújabb vívmánya a humánterápiák sorában. Nanostruktúrált hyaluronsavat kombináltak mátriixképző peptidekkel kiváló orosz biokémikusok.

1992.-ben szabadalmaztatott szintetikus, folyékony bőr, amely nem tartalmaz állati fehérjéket, így abszolút steril és allergiamentes. Megoldja az injekció-, és operációmentes plasztikai beavatkozást a bőr súlyos károsodásainak helyreállításában.

Mivel teljesen új, fiatal bőr és kötőszövet keletkezik a kezelés során, így a kozmetológiában is alkalmazni kezdték már több mint 8 éve. Nemcsak eltünteti a korral járó változásokat, hanem ténylegesen helyreállítja az öregedési folyamatok által elváltozott szövetek eredet, fiatal állapotát. Több évtizeddel is csökkenti a sejtek, szövetek biológiai életkorát.

Bőrgyógyász orvosok és plasztikai sebészek után engedélyezték magasan képzett, egészségügyi előképzettséggel, és Hyamatrix szemináriummal rendelkező kozmetikus szakemberek számára,- zárt, ellenőrzött körülmények között a készítmény használata.

Jelen pillanatban ma Magyarországon 4 kozmetikus, 2 bőrgyógyász , 1 plasztikai sebész végezhet kezelést a Hyamatrix magas koncentrációjú terápiával, és ajánlhat utókezelő szereket a Hyamatrix házi ápoló készítménysorozatból.

A ZENIA Szépségszalonban bőrfiatalítás mellett, heges bőrök és aknés, gyulladásos bőrproblémák kezelésére is alkalmazásra került kiváló eredménnyel a Hyamatrix technológia.

HYAMATRIX KEZELÉS A KOZMETIKÁBAN:

Alkalmazási területei;

- A kezelés kijavítja a bőr öregedése okozta hibákat, amelyet a természetes öregedési folyamat, vagy a túlzott szoláriumozás okozott.

- Helyreállítja a bőr eredeti állapotát, segíti a rekreációs biológiai öngyógyító folyamatokat. Ezért jó eredménnyel használható rozácea kezelésére, hegkezelésekre, aknék utókezelésére, IPL-, Lézer-szőrtelenítéses, diatermiás szemölcsleszedés kezelések okozta égési sérülések nyomtalan gyógyítására is.

Kozmetikai, biológiai hatásai;

- Azonnali liftinghatás, ráncok bevésődésének csökkentése, hidratálja, pufferolja az egész hámszövetet, kémiai reakciókat stimulál, keringést javít, nyomelemek beépülését segíti.

- Kezdeti hatás; a bőr életteli, fiatalos színű

- Későbbi hatás; kitágult pórusok összehúzódnak, a szemkörnyék bőre kisimul, ráncai lazulnak, karikái elmúlnak, feszesebbé válik.

- Összegződött hatás; az egész kezelt terület /arc, nyak, dekoltázs, kézfej/ szövetei tömöttebbé, rugalmasabbá, fiatalabbá alakul. Az arc kontúrja kirajzolódik, a nyak, dekoltázs bőre a kliens életkorához képest évekkel fiatalabbá válik.

MINDEZT AZ INJEKCIÓS, VAGY DERMAROLLERES KEZELÉS NÉLKÜL!

Fájdalom-, heg-,szúrás-, karcolásmentesen. Így kiküszöböli a felülfertőződést és a bőrirritációt.

Kezelés gyakorisága:

- Függ az életkortól, a genetikai adottságoktól,a bőr minőségétől, vagy a kezelendő bőrproblémától.

- 4-6-9 de maximum 12 alkalmas sorozat. Alkalmanként 30 perc. A kezelés egyéb kozmetikai kezelésekkel kombinálható /mikrodermabrázió, hidrodermabrázió, iontoforézis, ultrahang, vácuummasszázs, rádiofrekvenciás ránckezelés, masszázs/

- Mivel kezelés után a hatóanyag 21 napig aktívan dolgozik, építi a szöveteket,-ha szükséges, elegendő havonta ismételni a fiatalító kúrát.

- Speciális problémáknál / hegek, foltok, égési-,sebzési sérülések, herpesznyomok/ helyi kezelését egyéb technikákkal kombináljuk /Pl; mikrodermabrázíó, hidrodermabrázió, acido-peelingek, helyi folthalványítás/. Itt a kúra gyakorisága, száma mindig a probléma megoldódásának függvénye.

A regenerálódott bőr ezt az állapotot minimum fél évig megtartja, ez után kezd a természetes öregedési folyamat tempójában fáradni.

Kezelések alatt az érett bőrök fiatalításánál segítenek a Hyamatrix házi ápoló aktivátor szérum készítményei.

Kezelések árai;

- teljes arc-, nyak-, dekoltázskezelés; 30 000 Ft/ alkalom

- egyes területek kezelése területtől függően; 10 000 Ft – 20 000 Ft/ alkalom

- speciális problémák kezelése diagnosztika után egyedi testreszabott áron/ alkalom

 

zenia@zenia.hu +36 20/2526372

Minden jog fenntartva.