2018. június 24., vasárnap - Iván napja
www.zenia.hu
PIGMENTFOLT
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátranPIGMENTFOLTHALVÁNYÍTÁS

VÉGLEGES PIGMENTHALVÁNYÍTÁS
PIGMENTEK ÉS MÁJFOLTOK VÉGLEGES, TÖKÉLETES ELHALVÁNYÍTÁSA

GUTI ENIKŐ KOZMETIKUSNÁL 0620/252 6372

A kozmetikai gyakorlatban számtalan alkalommal látni pigmentfoltokat (szeplő, öregségi-, terhességi-, anti-bébi májfolt), diatermia, epiláció, lézerkezelés és akne gyógyulás utáni pigmentációt.

VÉGRE VAN VÉGLEGES MEGOLDÁS!

10 ÉVE A GYAKORLATBAN IS KIPRÓBÁLT!

Akik a kezelést kúraszerűen és pontos technikával alkalmazták megszabadultak ettől a kozmetikai problémától, nincs szükség fényvédő készítményekre A KEZELT TERÜLETEKEN, akár natúr bőrrel napozhatunk, szoláriumozhatunk akár fogamzásgátló tabletta szedése mellett is.

A 100%-os siker feltétele a pontos felhasználás elsajátítása, melyet referencia-üzletünkben van módunkban bemutatni. Garanciát csak így vállalhatunk a sikerért.

Ma Magyarországon csak a Zenia Bay kft-n keresztül lehet hozzájutni, bőrgyógyászoknak, kozmetikus kollégáknak vagy arra rászorulóknak. A krém nem receptköteles, nem tartalmaz higanyt vagy más, mérgező illetve allergizáló anyagot.

Azonban azok is hozzájuthatnak email-rendeléssel akik nem tudják felkeresni szalonunkat.

Kedves érdeklődők!

Már egész évben lehet pigmentfoltot halványítani az új halványítókrémmel!

Üdvözlettel, Guti Enikő

Az alábbi példa még nem befejezett állapotot tükröz:

Eredeti állapot Egy hét múlva Két hét múlva Egy hónap múlva

egy hét múlva

HALVÁNYÍTÓKRÉM HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA

HATÁSMEHANIZMUSA

AZ EDDIG HASZNÁLATBAN LÁÉVŐ HALVÁNYÍTÓKRÉMEK IGEN ERŐS KEMIKÁLIÁK, TÖBBNYIRE ALLERGÉNEK,--  A  PIGMENTÁLÓDOTT HÁMRÉTEGET LEHÁMLASZTOTTÁK, VAGY A KÉPZŐDÖTT PIGMENTSZEMCSÉKET KIHALVÁNYÍTOTTÁK.

EZÉRT AZ ELSŐ NAPOZÁSSAL  ISMÉT KIÚJJULTAK A FOLTOK, FÉNYVÉDŐ KRÉMMEL, ALAPOZÓVAL ÁLLANDÓAN KELLETT KENNI ENNEK KIVÉDÉSÉRE.

A ZENIA ÁLTAL FORGALMAZOTT AMERIKAI KÉSZÍTMÉNY HYDROKINONT ÉS MÁS ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZÓ, NÖVÉNYI ALAPÚ, ANTIALLERGÉN KRÉM, HAZÁJÁBAN RECEPT NÉLKÜL HOZZÁJUTHATÓ.

APIGMENTTERMELŐ SEJTEK HIBÁS PROGRAMOZOTTSÁGÁT IGAZÍTJA VISSZA NORMÁL SZINTRE. ÍGY NEM LESZ VILÁGOSABB SEM, MINT A TERMÉSZETES, ÁLTALÁNOS ALAPBŐRSZÍN.

15 ÉVE HASZNMÁLJUK NAGY SIKERREL MAGYARORSZÁGON, EZ IDŐ ALATT ALLERGIÁS REAKCIÓ SENKIN NEM JELENTKEZETT.

AKI A HASZNÁLATI JAVALLATOT BETARTOTTA, MARADÉKTALANUL ÉS VÉGLEGESEN MEGSZABADULT FOLTJAITÓL A KEZELT TERÜLETEN. NEM KELL VÉDENI EXTRA FÉNYVÉDŐKKEL, ALAPOZÓKKAL  EZT A TERÜLETET, CSAK HA INTENZÍV NAPSUGÁRZÁSNAK VAN HOSSZASAN KITÉVE,--AZ ÁLTALÁNOSAN NAPOZÁSNÁL MEGSZOKOTT NAPTEJEKKEL.

TERMÉSZETESEN AZ ARRA HAJLAMOS SZEMÉLYEKNÉL AKÁR MÁR ÉVEKKEL KÉSŐBB IS, MÁS, ÚJ HELYEN, AHOL KIALAKULHAT MÁJFOLT / így jártam mint kozmetikus magam is /, EZÉRT EZEKET AZ ÚJ FELÜLETEKET KELL KIKEZELNI.

ELLENJAVALLATOK

--TILOS! ; TERHESSÉG, SZOPTATÁS IDEJE ALATT ALKALMAZNI / egyébként is hatástalan a magas ösztrogén hormonszint miatt/

--TILOS! ; ALLERGIÁS BETEGSÉGEKBEN KEZELÉS ALATT ÁLLÓKNAK ALKALMAZNI

--NEM AJÁNLOTT SZOLÁRIUM, NAPOZÁS ALATT, ILLETVE 1 HÉTIG UTÁNA

--TILOS SAVAS HÁMLASZTÁS, MIKRODERMABRÁZIÓ KEZELÉSI KÚRÁK ALATT, ILLETVE UTÁNA 1 HÓNAPIG

--NEM CÉLSZERŰ  NAPKÖZBEN SMINK ALATT, VAGY NAPFÉNYEN  ALKALMAZNI, TEKINTVE,  HOGY VASTAG, VIASZOS KRÉM.

--A NAPSUGÁRZÁS HATÁSÁRA ERŐS BŐRPÍR, BŐRIRRITÁCIÓ  KELETKEZIK!

KEZELÉSI IDŐ

--A KÉSZÍTMÉNY HATÁSA A NAPONTA ÖSSZEGZŐDŐ HATÓANYAGMENNYISÉGEN ALAPSZIK. EZÉRT HA ELKEZDTÜK EGY TERÜLET KIHALVÁNYÍTÁSÁT, MINDEN NAP KELL KRÉMEZNI,AMÍG A FOLT TELJESEN EL NEM TŰNIK. EZ MINIMUM 2 HETET VEHET IGÉNYBE, MAXIMUM 4 HETET.

--NAPONTA MINIMUM 2 ÓRÁT, MAXIMUM 6 ÓRÁT LEHET A  BŐRFELÜLETEN.

--CÉLSZERŰ OTTHON, AKÁR NAPKÖZBEN  IS KEZELNI.

--ÉJSZAKÁRA IS  FELKENHETŐ, DE AZ ÁGYNEMŰ SOKAT LETÖRÖLHET BELŐLE

--LEHET GYORSÍTANI  A HALVÁNYÍTÓ FOLYAMATOT, HA A FELKENÉS UTÁN 2 ÓRÁVAL A KÉPZŐDÖTT VÉKONY VIASZRÉTEGET PAPÍRKENDŐVEL ÓVATOSAN DÖRZSÖLVE LEPERGETJÜK ÉS ÚJ ADAGOT VISZÜNK FEL RÁ.

 BŐR ELŐKÉSZÍTÉSE

--CÉLSZERŰ FOTÓT KÉSZÍTENI AZ ELSŐ ALKALOM ELŐTT, MAJD HETENTE, AZONOS HÁTTÉR ELŐTT ÉS VILÁGÍTÁSNÁL, HOGY ÖNMAGA IS KÖVETHESSE A FOLYAMATOT

--KOZMETIKUSNÁL, VAGY OTTHON SZEMCSÉS BŐRRADÍRRAL MINDEN HÉTEN 1 ALKALOMMAL ALAPOSAN LETISZTÍTANI  A BŐRT

--A KRÉM FELKENÉSE ELŐTT AZ ARCOT SZAPPANNAL MEGMOSNI, ALAPOSAN LEÖBLÍTENI, SZÁRAZRA KELL TÖRÖLNI,  ÉS  SEMMIFÉLE KRÉMET, VAGY ANYAGOT NEM SZABAD RÁKENNI.

REAKCIÓ

--1-2 NAPPALAZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN A KEZELT FELÜLETEN BŐRPÍR, ENYHE BŐRMELEGEDÉS ÉSZLELHETŐ. EZ NEM ALLERGIA,  CSAK A BŐR BIOLÓGIAI REAKCIÓJÁNAK A JELE. A KÚRA IDEJE ALATT CSÖKKENHET ENNEK INTENZITÁSA.

KEZELÉSI FELÜLET

A BŐRREAKCIÓ MIATT TELJES ARC EGYSZERRE NEM KEZELHETŐ. KI KELL VÁLASZTANI  A LEGFOLTOSABB TERÜLETET, /maximum két gyermektenyérnyi felület egyszerre/,  AZT KÚRA ALÁ VENNI. HA EZEN A TERÜLETEN MÁR KIKEZELTÜK A FOLTOKAT, LEHET AZONNAL ÚJABB TERÜLETET KEZELÉSBE VENNI

UTÓKEZELÉS

--A NAPI KEZELÉSI ÓRÁK LETELTE UTÁN PAPÍRKENDŐVEL ÓVATOSAN DÖRZSÖLVE /célszerű szemetes edény felett/, LEPERGETJÜK A MEGSZÁRADT VIASZRÉTEGET.

--FOLYÉKONY SZAPPANNAL ALAPOSAN LEMOSSUK, LEÖBLÍTJÜK, SZÁRAZRA TÖRÖLJÜK

--EZUTÁN HIDRATÁLÓ KRÉMMEL, VAGY EGYÉBKÉNT HASZNÁLATOS ARCKRÉMÜNKKEL BEKENHETJÜK.

--A KELETKEZETT BŐRPÍR MIATT BÁTRAN ALAPOZZUNK, SMINKELJÜNK NAPKÖZBEN. SZABADIDŐNKBEN ISMÉT KEZELJÜK, HA LEGALÁBB 2 ÓRÁT FENT TUDJUK TARTANI EGYHUZAMBAN

ADDÍG KELL A KÚRÁT FOLYTATNI, AMÍG A FOLT HALVÁNYAN MÉG LÁTHATÓ, + MÉG 2 NAP.

SOK SIKERT ÉS VÉGLEGES MÁJFOLTMENTESSÉGET KÍVÁNOK;


BÁRMILYEN KÉRDÉSÜKKEL FORDULJANAK BIZALOMMAL ZENIA VEZETŐKOZMETIKUSÁHOZ,GUTI ENIKŐHÖZ A 0620 / 252 6372 MOBILSZÁMON ELÉRHETŐ VAGYOK A HÉT MINDEN MUNKANAPJÁN. ÍRHATNAK A ZENIA@ZENIA.HU EMAIL CÍMRE IS


/AZ ILYEN VOLT, …ILYEN LETT FOTÓKAT IS SZÍVESEN LÁTJUK/

MEGRENDELÉS

Kérem adja meg nevét, pontos postacímét emailben, a www.zenia.hu címre,

regisztráljuk, mint megrendelést, majd 10 napon belül  küldünk 1 adag /3 dkg/ krémet, a pontos használati útmutatóval együtt

Ára; 10000 Ft, + postaköltség /kb.1700 Ft./


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MÉRT NEM LESZ EGY MAGYAR LÁNY SOHA NÉGER BARNA?

MÉRT ÖREGÍT A SZOLÁRIUM?

A bőr barnulásának, pigmentálódásának biológiája; Minden ember bőrében,-legyen az europid, vagy afro,- ugyanannyi pigmenttermelő sejtecske van! Fény hatására egy enzim fokozottan termelődik, mely melanin képződést indít be a sejtekben. Ezek a melaninszemcsék, mint napernyők nyílnak ki és terítik be a bőralját gátként védve a nagyenergiájú fény sejtkárosító hatásaival szemben. Azonban az már genetikailag kódolt, hogy melyik embertípusban mennyi enzim termelődhet maximálisan! Ezért egy európai hiába szoláriumozik állandóan, soha nem lesz afro-barna.

Azonban a szervezetnek ez az enzimtermelés, mint biokémiai folyamat,- meghatározott reakcióidejébe és fokozott energiafelhasználásába kerül. Ha valaki igen gyakori, intenzív fényingernek teszi ki a bőrét, leég, felhólyagosodik, illetve hosszú távon bár lényegesen sötétebb lesz, mint eredeti színe. Visszafordíthatalanul károsul, mert az energiát a sejtek megújulása, tökéletes újraképződése kárára rabolja el.ÉS GYORSAN, RONDÁN MEGÖREGSZIK!

MI OKOZZA AZ ARCUNKON A FOLTOS BARNASÁGOT; MÁJFOLTOSODÁST;?

MÉRT BARNULNAK MEG AZ ELVAKART PATTANÁSOK, VAGY MÁS SEBZÉSEK HELYEI?

Külső és belső melanin-aktivációs okok; Minden olyan helyen, ahol a bőralja vészesen kitakarttá válik, a szervezet igyekszik a fény károsodást kivédeni, tehát megkezdi a ;; napernyők;; kibontását. Páncél helyett napernyő.

Más , a szervezetünkben zajló biokémiai folyamat is fokozott pigmenttermelést ingerel.Azért foltokban és pont ott, ahol épp az adott pillanatban a legtöbb, legmerőlegesebb sugárzás éri.

Bizonyos gyógyszerek szedése a terhesség, szoptatás, antibébi tabletta szedés alatt magas ösztrogénszint, de nemcsak szoptatáskor normálisan magas, hanem stressz hatására extrém mennyiségben termelődő prolaktinszint is.

MÉRT ÚJÚLNAK KI A MÁR KEZELT ÉS ELHAVÁNYULT FOLTOK?

Sejtmemória blokkolás; Mert a pigmentsejtek emlékeznek! Programjuk átállítódottállandó fényreakcióra, akkor is, ha nincs trauma, csak napsütés. A hibás program dekódolására eddig nem volt módszer.

Az eddig gyakorlatban lévő pigmentfoltkészítmények a bőr drasztikus hámlasztásán, vagy a bőrben felhalmozódott melanin /pigmentszemcsék/ halványításán alapulnak. Ez a probléma okát nem tudja megszüntetni, csak átmenetileg csökkenti a tüneteket.Ezért fontos az állandó fényvédelem egész évben, különösen a napfényes időszakban.

MÉRT JOBB A ZENIA KÉSZÍTMÉNYE, MINT A TÖBBI MÓDSZER?

A ZENIA kozmetika által forgalmazott készítmény nem tartalmaz mérgező, vagy allergizáló kemikáliákat. Az USA szigorú drogtörvényei alapján bevizsgált készítmény szabadon, recept nélkül megvásárolható hazájában, bármely drogériában,-mert veszélytelen használata.

A növényi hatóanyagú készítmény biokémiai úton hat! Képes a sejtek hibás emlékezetét az eredeti, helyes reakciókészségre visszaállítani! Ezért a befejezett kezelés után végleges az eredmény! Ott, azon a területen,ahol teljesen végbement a kezelés, soha többé nem pigmentálódik fokozottan a bőr. A kezelt területeken kívül azonban újabb foltok keletkezhetnek,fényvédelem nélkül, mivel az adott személy szervezete hajlamos erre a kozmetikai hiba képzésére.

Fontos tudni azonban,hogy a hatóanyagnak fel kell halmozódnia /akkumulálódnia/ a bőrben, mert csak egy bizonyos telítettségben fejti ki maximálisan a hatását.

Tehát egyetlen napot sem hagyhatunk ki, minimum 3-5 órát kell a folton hagyni, amíg az el nem tűnik teljesen. Ez 1-4 hetet is jelenthet, attól függően, milyen régi vagy sötét a folt. Mintegy rétegekben hántja le az évek során újra és újra felrakódott pigmentrétegeket.


Terhességemet hormonális kezeléssel támogatták, így már közben és a szülés után is szinte az egész arcom sötét rozsdabarna májfoltos lett. Fél év után csak 20%-ban halványult, így kétségbeesve kerestem szakmámban és bőrgyógyászatokon is megoldást. Az európai piacon negyvenkét-féle készítményt és technikát kipróbáltam, a növényi halványítóktól a fényvédő alapozókon keresztül az AHA hámlasztó-kúrákig. Részleges javulást tapasztaltam, azonban csak átmenetileg. Egy órát sem lehettem fényvédő alapozó nélkül a szabadban, mert újra teljes „szépségükben„ kivirultak a foltok.

Hasonló beszámolókat kaptam vendégkörömben erről a problémáról. 5 évvel ezelőtt a véletlen segített hozzá a megoldáshoz. Amerikában élő kliensem, akinek homlokán korábban folt jelent meg, egy alkalommal anélkül jelent meg kozmetikámban. Kérdésemre bemutatta azt a krémet, amellyel ezt az átütő sikert elérte. Kísérleti alanyként 4 vendégemmel együtt használtuk a készítményt, különböző technikákkal. Az így nyert tapasztalataim alapján ma már minden rászorulónak biztonsággal segíteni tudok a kívánt hatás elérésében.

Guti Enikő kozmetikus