2024. április 20., szombat - Konrád, Tivadar napja
www.zenia.hu
zenia at zenia dot hu
KOZMETIKA
Üzenjen nekem
üzenjen, vagy kérdezzen bátran

E-mail: zenia at zenia dot hu

Tel: 06 (20) 252-6372

Mikrodermabrázió/Hidrodermabrázió

A hám megvastagodása, az aknék szarus hegei, vagy a ráncok felszínének egyenletlenségei, a szaruban felhalmozódott pigmentelváltozások kezelésére dolgozták ki az alábbi intenzív kezelést.

 

A Dermabrázió szaruleválasztást jelent. Ez történhet egészen a hámszövet alapjáig a sejtmaggal rendelkező szövetekig az összes elhalt szarusejt intenzív leválasztásával.

Történhet vegyi úton, például savakkal, (pl: Alfa-Hidroxi savak) mely 20-50% töménységű, vagy mechanikus úton, magas fordulatszámú csiszolófejjel.

Mivel igen sérülékeny és védtelen utána a bőr, eddig ambulanter nem volt végezhető, csak bőrgyógyász, orvosok végezték klinikai körülmények között. A kezelés megkezdése előtt egyéni bőrvizsgálat szükséges. A konzultáció után csak indokolt esetben végezhető.

A kozmetikai gyakorlatban áttörést jelentett a szalonokban szakképzett kozmetikusok által használható mikrodermabráziós készülékek, amelyek gyémántporos krémekkel végzik a hám kevésbé agresszív leválasztását. Enyhébb esetben kézi, mechanikai kezelés javasolt.

A kezeléseket több alkalommal, kúraszerűen kell végezni. A hatás hosszútávon kielégítő megoldást ad.

ALKALMAS;

-Ráncok peremének koptatására, redőinek vákummal való kiemelésére

-Idősödő bőrök plakkos szarugöbjeinek elsimítására

-Tisztítás előtt a mittesszerek fejeinek lazítására, kiemelésére, így akár helyi gyorstisztításra

-Teenagerek kíméletes kezelések közti karbantartására, állapotjavítására

-Hát bőrének kíméletes kezelés előtti felpuhítására, illetve a megmaradt foltok koptatására

A bőr akkor is fényérzékeny, intenzív szerekre hevesen reagáló, tehát a körültekintő alkalmazás és szakértelem alapvetően fontos.A csiszolófejek különböző érdességűek,ezek átgondolt kiválasztása és a szívóhatás beállítása,majd a bőrön a bőrlécekre párhuzamos, megfelelő feszítéssel a kezelőfej mozgatása rendkívül fontos a sérülések és vérömlenyek elkerüléséért. A bőr akkor is fényérzékeny, intenzív szerekre hevesen reagáló, tehát a körültekintő alkalmazás és szakértelem alapvetően fontos.

A módszer nem használható bármely kozmetológiai problémára és túl gyakran sem, mint ahogy azt sok szalon inkorrekten hirdeti a mielőbbi profitszerzés miatt.

Kímélő megoldás a HIDRODERMABRÁZIÓ,itt enyhén lugos oldattal iontoforézissel fellazítjuk a faggyút és az elszarusodott hámot, majd az ultrahanggal kombinált kezelőfej azonnal le is tisztítja ezt a réteget.

KÉZI MIKRODERMABRÁZIÓ ÉS GYÉMÁNTFEJES GÉPI MIKRODERMABRÁZIÓ